AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Njoftim për hartim banka testesh në arsimin profesional për kualifikimet profesionale: – Hoteleri-Turizëm, Niveli I – Mekanikë, Niveli I – Elektroteknikë, Niveli I Shkarkoni Dokumentin

Leave a comments