AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Mbështetur në njoftimin e datës 31 Gusht 2015 për bashkëpunim në fushën e hartimit te bankës së testeve për kualifikimet profesionale: Rrobaqepësi, Niveli II, Shërbime elektroauto, Niveli II dhe Riparim i pajisjeve elektroshtëpiake, Niveli II, shpallen  fitues kandidatët e mëposhtëm:

Adriana Cibaj

Silvana Nini,        në hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale Rrobaqepësi, Niveli II;

Robert Tytymçe

Nexhmi Ferhati,                               në hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale Shërbime elektroauto, Niveli II;

Renata Dhimitr

Griselda Lushi,                   në hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale Riparim i pajisjeve elektroshtëpiake, Niveli II;

Tiranë, 7 Shtator 2015

Leave a comments