AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Njoftim fitueshish i datës 27 Tetor 2015, në kuadër të zbatimit të projektit “Skemat e Praktikës për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri”

Mbështetur në njoftimin e datës 20 shtator 2015 “Kërkohet përkthyes i gjuhës angleze” shpallet fitues kandidatja e mëposhtme:

Ermira Agolli

në përkthimin konsekutiv, Anglisht – Shqip dhe anasjelltas në daten 29 Tetor 2015.

Tiranë, 27 Tetor 2015

Leave a comments