AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


I. MBËSHTETUR NË NJOFTIMIN E DATËS 5 PRILL 2016 PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PËRSHKRIMEVE TË KUALIFIKIMEVE PROFESIONALE:

SHPALLEN FITUES:

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale Teknologji kimike
 1. Elmaz Shehu
 2. Nadire Kile
 3. Luftim Gazheli
 4. Ismet Beqiraj
 5. Hasime Manaj
 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale Gjeologji – Miniera
 1. Nexhbedin Marku
 2. Berti Tona
 3. Edmond Hoxha
 4. Kristaq Muska
 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale Teknologji e përpunimit të brumërave
 1. Flutura Vaqarri
 2. Ledio Peshkopia
 3. Olsion Bilani
 4. Aida Gjinaj
 5. Eroina Muço
 6. Eno Joxhe

Prill 2016

Leave a comments