AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Mbështetur në njoftimin e datës 10 Maj 2016, në kuadër të zbatimit të projektit “National Support Service for European Platform for Adult Learning in Europe (EPALE), financuar nga Programi ERASMUS+” shpallet fitues kandidatja e mëposhtme:

Ermira (Dema) Agolli,

si përkthyese dhe interpretuese nga gjuha angleze në gjuhën shqipe dhe anasjelltas.

 

Tiranë, 25 Maj 2016

Leave a comments