AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Mbështetur në njoftimin në faqen zyrtare të AKAFPK-së , të datës 22 qershor 2016 dhe 4 korrik 2016 , si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

  1. “TERMOHIDRAULIKË”, NIVELI II  NË KSHK
  2. SHËRBIME SOCIALE/SHËNDETËSORE”, NIVELI  IV  NË KSHK
  3. “GALANTERI ” , NIVELI III NË KSHK

Komisioni vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

  •  Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Termohidraulikë”, Niveli II në KSHK

1.Niko Nikolla

2.Luçiana Musho

3.Manjola Sharkaj

4.Spartak Rigo

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Shërbime Sociale/Shëndetësore”, Niveli IV në KSHK

1.Irena Ruçaj

2.Elva Bërdo

3.Valbona Çaushi

4.Marinela Mjeda

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Galanteri”, Niveli III në KSHK

1.Anila Zajmi

2.Silvana Nini

3.Adriana Cibaj

Leave a comments