AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Mbështetur në njoftimin në faqen zyrtare të AKAFPK-së , të datës 29 gusht 2016 , si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të programit orientues për provimet përfundimtare për kualifikimin profesional.

1. Teknologji e përpunimit të mishit e peshkut , Niveli II KSHK

Komisioni pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

1. Tatiana Mero

2. Edlira Gjata

 

7 Shtator 2016

Leave a comments