AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Mbi bazën e njoftimit në faqen e AKAFPK-së , të datës 13 shtator 2016 , si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

1. Agroturizëm, Niv III në KSHK

 

 

Komisioni pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Agroturizëm” , niveli III në KSHK 

1.Marika Zissi

2.Veronika Baboci

3.Shkelqim Shimaj

 

26 Shtator 2016

 

Leave a comments