AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e HARTIMIT TË PROGRAMEVE ORIENTUESE PËR PROVIMET PËRFUNDIMTARE DHE PËR MATURËN SHTETËRORE PROFESIONALE PËR KUALIFIKIMET PROFESIONALE:

Komisioni pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

  • Teknologji Kimike”, Niveli III (vetëm pjesa e praktikës profesionale)
  1. Lindita Hoxhaj
  2. Orges Golloshi.

14 Tetor 2016

Leave a comments