AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve,në bazë të njoftimit të datë 17 Tetor 2016 dhe rishpalljes së njoftimit me procesverbal në datën 24 Tetor, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

  •  Për hartimin e programeve orientuese për provimet përfundimtare për kualifikimet profesionaleGuide turistike”, Niveli II
  1. Beneta Bejleri
  2. Albana Beqiri

02 Nëntor 2016

Leave a comments