AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 2 shkurt 2017, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimit të profesionit:

7511.04    Kasap dhe vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorët e mëposhtëm:

  1. Bujar Aliko
  2. Flutura Vaqarri
  3. Genc Qordja

Tiranë më 13 shkurt 2017

Leave a comments