AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 shkurt 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e rishikimit  të skeletkurrikulit të drejtimit mësimor “Gjeologji miniera” Niveli I të AP për vitin shkollor 2017-2018 dhe vendosi të shpallë fitues:

  1. Edmond Hoxha
  2. Nexhbedin Marku
  3. Leonard Kazanxhiu

Tiranë 13 shkurt 2017

Leave a comments