AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 20 shkurt 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si  bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e programit të kursit të formimit profesional për profesionin “kasap” dhe vendosi të shpallë fitues:

1. Flutura Vaqarri

2. Genc Qordja

3. Bujar Aliko

Tiranë më 27 shkurt 2017

Leave a comments