AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 20 shkurt 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në përkthimin e materialeve nga Anglisht në Shqip në kuadër të projektit “Skemat e praktikës për punësimin e të rinjve në Shqipëri” zhvillon në datën 16 Mars 2017 , aktivitetin  përmbylles së projektit ‘Skemat e Praktikës për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri’’.​  dhe vendosi të shpallë fitues:

Ermira Agolli

Tiranë më 27 shkurt 2017

Leave a comments