AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 mars 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si  bashkëpunëtorë të jashtëm për përkthimin simultant Anglisht-Shqip dhe anasjelltas në daten 16 Mars 2017 dhe vendosi të shpallë fitues:

Ergys Bezhani

Tiranë, më 13 mars 2017

Leave a comments