AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 5 prill 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e programit të kursit profesional,“Administrator Ndërtesash” dhe vendosi të shpallë fitues :

1. Vladimir Jovani

2. Kliton Nanaj

3. Erjon Lala

 

Tiranë më 13 Prill 2017

Leave a comments