AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Në kuadrin e fillimit të vitit shkollor 2016-17 bashkëlidhur gjeni udhëzuesin për drejtuesit dhe mësuesit e shkollave profesionale.

Ju mund ta shkarkoni ketu akafpk-udhezues-per-shkollat-profesionale-2016-17

Leave a comments