AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 “Gjeodezi”, Niv. III

1.Xhevahir Aliaj

2.Bojana Ramçaj

3.Sashenka Avrami

Tiranë më 13 Nëntor 2017

Leave a comments