AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 janar 2018  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019:

  1. Për hartimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 “Detari”, Niv. III

1. Llambi Huta

2. Ylli Qevani

3. Gazmend Sina

Për hartimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 “Elektroteknike”, Niv. I komisioni vendosi shtyrjen e afatit deri në datën 12 Shkurt 2018 ora 16:30.

Tiranë më 05 Shkurt 2018

Leave a comments