AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 05 shkurt 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartim programesh orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e  hartimit të programeve orientuese të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional:

  • Hoteleri – Turizëm
  • Shërbime Mjetesh Transporti
  • Mekanikë
  • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Hoteleri – Turizëm”

1.  Albana Beqiri

2. Flutura Vaqarri

3. Donald Vogli

  • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Shërbime Mjetesh Transporti”

1. Nexhmi Ferhati

2. Fabian Saraçi

3. Vojsava Delilaj

  • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Mekanikë”

1. Nexhmi Ferhati

2. Fabian Saraçi

3. Vojsava Delilaj

Tiranë më 05 Mars 2018

Leave a comments