AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 13 Mars 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e skeletkurrikulave të reja të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 “Elektroteknike”, Niv. I

1. Mimoza Zhamo

2. Sotiraq Dojçe

3. Loreta Nakuçi

4. Luçiana Toti

Tiranë më 23/03/2018

Leave a comments