AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 23 Mars 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shërbime elektroauto”  niveli III   në KSHK ( rishikim)

1. Vojsava Delilaj

2. Fabian Saraçi

3. Arben Breshani

4. Dasaret Kastrati

Tiranë më 03 Prill 2018

Leave a comments