AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 23 Mars 2018  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e rishikimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për rishikimin e skeletkurrikulit të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 së drejtimit mësimor “Teknologji kimike”, Niveli I

1. Lindita Hoxhaj

2. Alma Caka

3. Orges Golloshi

Tiranë më 03 Prill 2018

Leave a comments