AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 10 Prill 2018 “ Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional  “Teknologjia e prodhimit të pijeve alkoolike”, niveli III  në KSHK, (rishikim)

1. Anila Lufi

2.Edlira Dallo

3.Alma Caka

4.Gazmend Shehi

5.Liljana Gaba

6.Driola Kadiu.

Tiranë më 17 Prill 2018

Leave a comments