AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 17 Prill 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartim programesh orientuese të maturës shtetërore në arsimin profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:  

  • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Elektroteknikë

1. Alma Zoto

2. Mimoza Zhamo 

  • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Elektronikë

1.Jonida Haxhi

2.Majlinda Haxhi

  • Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Ndërtim

1.Silvana Pavaci

2.Sofia Sina

Tiranë më 23 Prill 2018

Leave a comments