AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 14 Maj 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të materialeve mësimore”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:  

  • Për hartimin e materialit mësimor “Hapja dhe ndërtimi i punimeve speciale në gjeologji-miniera”, kl.13, (128 orë), të drejtimit mësimor “Gjeologji miniera”, Niveli III.
  1. Nexhbedin Marku
  • Për hartimin e materialit mësimor “Udhëtimi dhe turizmi”, kl.13, (160 orë) të profilit mësimor “Sipërmarrje e agjencisë turistike”, Niv.III.
  1. Anila Nanaj
  2. Florie Bega
  • Për hartimin e materialit mësimor “Teknologji muratimi dhe suvatimi”, kl.12, (68 orë), të profilit mësimor “Muratim dhe suvatim”, Niveli II.
  1. Diana Bardhi

Tiranë më 31 Maj 2018

Leave a comments