AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 14 Maj 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të skeletkurrikulave të reja”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:  

  • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Nxjerrja e naftës, gazit dhe ujit”, Niv.II i AP, në drejtimin mësimor “Kërkim shpim dhe shfrytëzim nafte, gazi dhe uji”.
  1. Bashkim Çela
  2. Spiro Thodhorjani
  3. Bledar Lamkaj
  4. Riza Aleti
  • Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Gjeologji”, Niv.II i AP, në drejtimin mësimor “Gjeologji miniera”.
  1. Nexhbedin Marku
  2. Leonard Kazanxhiu
  3. Berti Tona

Tiranë më 31 Maj 2018

Leave a comments