AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 29 Gusht 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Shfrytëzim pyjesh”, niveli III  në KSHK, (rishikim)

 1.Gjon Fierza

2.Elsa Bushati

3.Majlinda Sekja

Tiranë më 11 shtator 2018

Leave a comments