AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të kurseve te unifikuara të formimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit profesional ne Profesionin “Instalim dhe mirembajtje e rrjetit elektrik”
 1. Mimoza Zhamo
 2. Myzejen Menkulazi
 3. Gazment Xhafa
 • Për hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit profesional ne Profesionin “Instalime dhe mirembajtje hidraulike”
 1. Pamela Balliu
 2. Ilir Agolli
 3. Manjola Sharkaj
 • Për hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit profesional ne Profesionin “Parukeri”
 1. Edlira Hasula
 2. Dorina Boci
 3. Stafania Fani

Per hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit Profesional per profesionin “Rrobaqepsi” dhe “Saldim” komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri ne dt 5 Tetor 2018 ora 14:00

Leave a comments