AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e skeletkurrikulit te ri te profilit mesimor “Kerkim shpim dhe shfrytezim nafte, gazi dhe uji” Niveli III i AP.
  1. Bledi Lamkaj
  2. Riza Aleti
  3. Bashkim Cela
  4. Spiro Thodhorjani

Leave a comments