AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të kurseve te unifikuara të formimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit profesional ne Profesionin “Rrobaqepsi”
  1. Anila Zajmi
  2. Suela Demaj
  3. Adriana Cibaj
  • Për hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit profesional ne Profesionin “Saldim”
  1. Fabian Saraci
  2. Agim Rrapushi
  3. Zamir Ostreni

Tirane me 8 Tetor 2018

Leave a comments