AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Tetor 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e programit orientues të maturës shtetërore për kualifikimin profesional “Modelim”

1. Adriana Cibaj

2. Lejla Hakiraj

Tiranë më 1 Nëntor 2018

Leave a comments