AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 25 Tetor 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të kurseve te unifikuara te Arsimit Profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Sherbime ne bar dhe restorant”.

1. Albana Pelivani

2. Anila Hodo

3. Adrian Shkalla

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Servis Elektroauto ne automjetet e lehta”.

1. Fabian Saraci

2. Ali Tafili

3. Majlinda Kovaci

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Servis motori ne automjetet e lehta”.

1. Fabian Saraci

2. Vojsava Delilaj

3. Nexhmi Ferhati

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Riparime Elektroshtepiake”.

1.Gazmend Xhafa

2. Mimoza Zhamo

3. Genc Stafa

4. Luan Hasanaj

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Sherbime mikpritjeje hotelerie”.

1. Adrian Shkalla

2. Donald Vogli

3. Anila Hodo

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Punime muratimi dhe suvatimi”.

1.Silvana Pavaci

2. Diana Bardhi

3. Adriana Lajthia

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Punime pllakashtrimi”.

1.Silvana Pavaci

2. Diana Bardhi

3. Adriana Lajthia

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Estetike”.

1.Stefania Buhali

2. Dorina Boci

3. Edlira Hasula

4. Brunilda Kapseri

Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Mobiler” komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri ne daten 9 Nentor ora 14:00.

Tirane me 5 Nentor 2018

 

 

 

 

 

Leave a comments