AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Mbështetur në njoftimin e datës 1 Nëntor 2018 – “Kërkohet përkthyes për të ofruar përkthimin simultan, Anglisht-Shqip dhe anasjelltas” shpallet  fitues kandidatja e mëposhtme:

Ermira Agolli

në përkthimin simultan, Anglisht – Shqip dhe anasjelltas, e cila do të përkthejë në datën 9 Nëntor 2018. 

Tiranë, 08 Nëntor 2018

Leave a comments