AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni  pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

  • Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional në profesionin “Mobilieri”

1.Majlinda Sekja

2.Petrit Gorenca

3.Remzi Rokonanaj

Tirane me 12 Nentor 2018

Leave a comments