AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 7 Janar 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Rrobaqepsi“niveli III në KSHK, (rishikim)
  1. Anila Zajmi
  2. Silvana Nini
  3. Lejla Hakiraj
  4. Adriana Cibaj

Tirane me 14 Janar 2019

Leave a comments