AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 28 Janar 2019 “Kërkohet punonjës pastrimi/ sanitar” me kontratë me afat të caktuar dhe kohë të pjesshme (6 ore/ditë),  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve,  dhe vendosi të shpallë fitues:

Znj. Këze Tako

Tiranë më 8 Shkurt 2019

Leave a comments