AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 Shkurt  2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Makinat metalpunuese”  Niveli III në KSHK (rishikim)

1.Jovan Shyti

2.Agim Sala

3.Bardhyl Kondo

4.Fuat Sinaj

5.Vojsava Delilaj

6.Aleksander Shalsi

7.Bashkim Shkembi

 

Tirane me 18 shkurt 2019

Leave a comments