AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 3 Maj 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Frutikulture, Niveli III ne KSHK

1. Zoje Kryekurti

2. Marika Zissi

3. Gezim Haxhiu

4. Terezina Vukzaj

Tirane me 13 Maj 2019

Leave a comments