AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Udhërrëfyes turistik”.

  1.  Alma Ferhati
  2. Ira Rroco
  3. Elma Bylyku
  4. Lindita Rroshi

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Mekanik i makinave industriale”.

  1. Fabian Saraci
  2. Bashkim Shkembi
  3. Vlamir Jovani

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Instalime dhe mirëmbajtje e sistemeve ngrohëse-ftohëse”.

  1. Pamela Balliju
  2. Ilir Agolli
  3. Fatos Yzeiri

hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Panele diellore” dhe “Frutikulture komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri ne daten 24 Maj ora 14:00

Tirane me 20 Maj 2019

 

Leave a comments