AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e  programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Panele diellore”.

  1. Pamela Balliju
  2. Ilir Agolli
  3. Fatos Yzeiri

Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Frutikulture ”.

  1. Terezina Vukzaj
  2. Zoje Kryekurti
  3. Elio Hoxhaj

Tirane me 27 Maj 2019

Leave a comments