AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 13 shtator 2019 , si bashkëpunëtorë të jashtëm per hartimin e 2 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional, komisioni vendosi :

Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Servis xhenerik në automjetet e lehta” shtyrjen deri ne daten 4/10/2019 ora 12:00

Për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për “Shërbime shitjeje” shtyrjen deri ne daten 4/10/2019 ora 12:00

 

Tirane me 30 shtator 2019

Leave a comments