AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 12 mars 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e përshkrimit të kualifikimit “Tregeti″, Niveli IV në KSHK, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  1. Anila Nanaj (specialist i kategorisë së lartë)
  2. Florie Bega (specialist i kategorisë së lartë)
  3. Alma Ferhati (specialist i kategorisë së lartë)
  4. Elona Hoxha (specialist i kategorisë së lartë)

Tiranë më 24 Mars 2020

Leave a comments