AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 Maj2020: “kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e një skeletkurrikuli të ri të Arsimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Teknikë peshkimi”, Niv.II i AP (Niv.III i KSHK), në drejtimin mësimor “Detari”

1. Osman Metalla-Kategori e Larte

2. Jerina Kolitari-Kategori e Larte

3. Llambi Huta-Kategori e Larte

4. Gazmend Sina-Kategori e Larte

Leave a comments