AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 8 Qershor 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e përshkrimit të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale:  

  1. “Gjeologji Miniera”, Niveli II në KSHK (rishikim):

Berti Tona (specialiste e kategorisë së lartë)

Nexhbedin Marku (specialiste e kategorisë së lartë)

Edmond Hoxha (specialist i kategorisë së lartë)

Leave a comments