AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 8 Qershor 2020: “kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e një skeletkurrikuli  të Arsimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

Për rishikimin e skeletkurrikulit të drejtimit mësimor “Hoteleri Turizem”, Niv.III i AP (Niv.IV i KSHK)

1. Sonila Cobo-Kategori e Larte

2. Albana Pelivani-Kategori e Larte

3. Albana Beqiri-Kategori e Larte

4. Fiorentina Kushta-Kategori e Larte

Leave a comments