AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 31 Gusht 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e standardit të profesionit ” Ndihmës në ndërtim ”
  1. Silvana Pavaci specialist i kategorise se larte
  2. Kliton Nenaj specialist i kategorise se larte
  3. Erjon Lala specialist i kategorise se larte
  4. Tomorr Shehu specialist i kategorise se ulet
  5. Adriana Lajthia specialist i kategorise se ulet
Tirane me 11 shtator 2020

Leave a comments