AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 11 Tetor 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e standardit të profesionit ” Kujdes per te moshuar ”

  1. Arkida Hysenaj specialist i kategorise se larte
  2. Redinela Azizaj specialist i kategorise se larte
  3. Marinela Mjeda specialist i kategorise se larte
  4. Sadie Gjana specialist i kategorise se mesme
  5. Elidona Elezaj specialist i kategorise se mesme

Për hartimin e standardit të profesionit ” Ndihmes ne kerkim, shpim dhe shfrytezim nafte ”

  1. Guri Toma specialist i kategorise se larte
  2. Kreshnik Mile specialist i kategorise se larte
  3. Gezim Kapllanaj specialist i kategorise se larte
  4. Bledar Lamkaj specialist i kategorise se ulet
  5. Eridion Koci specialist i kategorise se uley

Tirane me 19 Tetor 2020

Leave a comments