AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 17 Nentor 2020 per Shtyrjen e afatit te aplikimit per bashkëpunetorë per hartimin e Programit të Kursit të Unifikuar të Formimit Profesional “Manikyr pedikyr”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e Programit të Kursit të Unifikuar të Formimit Profesional “Manikyr pedikyr”:
    1. Brunilda Kapseri (specialiste e kategorisësë lartë)
    2. Olta Sheldija (specialiste e kategorisësë ulët)
    3. Bilana Ndrio (specialiste e kategorisësë ulët)

Tirane me 23 Nentor 2020

Leave a comments