AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar ne njoftimin e dates 25 Janar 2021 per bashkepunetore ne fushen e hartimit te standardit te profesionit, komisioni pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve vendosi te shpalle fitues:

  1. “Punonjës ndihmës në teknologjinë ushqimore

Naime Borova – Kategori e Larte

Alma Caka – Kategori e Larte

Edlira Dallo – Kategori e Larte

Liliana Gaba – Kategori e Larte

Gazmend Shehi- Kategori e Larte

Ledio Peshkopia- Kategori e Larte

  1. “Punonjës ndihmës në ekonomi- biznes”

Alma Ferhati Yzeiri – Kategori e Larte

Elona Hoxha – Kategori e Larte

Ira Rroco- Kategori e Larte

Elton Qirici- Kategori e Larte

Mirlinda Galushi – Kategori e Larte

Leave a comments